hei 🙂 det har vært en mildest talt spennende start på året! Jeg har jobbet med nye bookinger og forberedelser til vårens og sommerens events, jeg har øvd inn nye ansiktsmale-design, jeg maler et nytt stort bilde i acrylmaling (150 x 120), jeg holder på å skrive en barnebok, OG: Jeg er hovedoppslag i marsutgaven av det amerikanske magasinet The Colored Palette Pro Art Magazine ! Da jeg ble spurt for en måned siden om de kunne intervjue meg måtte jeg klype meg i armen! Det finnes SÅ mange utrolig dyktige kunstnere der ute, og så blir jeg spurt. Det er en stor stor ære ! Bladet er nå i salg i USA, og kan derfor kun bestilles på nett. De ønsker også å lage en artikkel om mine malerier; de spurte etter å ha sett noen av dem på facebook og instagram. Og i tillegg til alt dette har jeg blitt spurt om å skrive for bloggen deres ! Jeg skal skrive saker om ansiktsmaling, råd og tips, alt er på engelsk og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Planer for artikler til min egen blogg/nettside er også under planlegging 😉 Og nå er det ikke lenge til prisfestdager på AMFI, hvor jeg blir å finne på AMFI Flekkefjord torsdag 10.mars og fredag 11.mars, og på AMFI Mandal lørdag 12.mars. Helgen etter blir det en tur til Arendal og Harebakken. Jeg gleder meg til vårens events, da er det jo VÅR !
The Colored Palette Pro Art Magazine blomster_010316
Her er linken til bladet:

http://www.magcloud.com/browse/issue/1064593?__r=611261
The Colored Palette Pro Art Magazine