hei dere 🙂 idag blir det bare et superkort innlegg men jeg må bare dele det for jeg har endelig funnet noe som er perfekt for en sliten og vond rygg etter en ansiktsmaledag 🙂 Ja det er ganske tøft for ryggen å sitte lenge og male, uten pauser og med kø, jeg merker det godt når jeg kommer hjem. Noe annet ville vel også vært rart tror jeg. Men jeg elsker å være ansiktsmaler så da finner man bare nyttige saker og ting som gjør hverdagen lettere 🙂
For en måneds tid siden kom jeg over denne fantastiske dusjoljen fra Grims Have:
https://www.instagram.com/grims_have/

Jeg er nabo til en helsekostbutikk som heter Helseboden :
https://www.instagram.com/helseboden_i_mandal/
Og her handler jeg mye, blant annet denne oljen som for meg betyr en smertelindring etter en travel dag. Nei jeg får ikke betalt for å skrive dette, dette er bare et godt tips til andre ansiktsmalere der ute, eller andre som har vondt i ryggen. Selv har jeg slitt mye med smerter, både grunnet prolaps og for svai rygg (lordose). Etter dusj masserer jeg oljen over hele området som er vondt. Og smerten lindres med en gang! Helt nydelig. Det blir ikke kaldt på huden. Etterpå kler jeg meg varmt og slapper av i godstolen etter å ha ryddet og vasket fra evt maledag.  En ting som er bra er at oljen ikke lukter så sterkt som det som fysioterapeuter bruker, så man kan trygt bruke denne FØR jobb også 🙂
Den har en veldig behagelig duft.
Og det var alt for idag.
Mer imorgen 🙂
Ønsker alle en superfin kveld og husk å holde deg varm, for nå er er vinteren her.

RO dusjolje

RO dusjolje fra Grims Have, kjøpt på Helseboden i Mandal