En av mine kjæreste hobbyer er å ta bilder. Jeg har blitt mer og mer glad i det.
Da jeg fikk problemer med kneet og ikke kunne sykle lenger ble det faktisk en god ting ut av det også, for først da begynte jeg å legge merke til alle de små vakre detaljene rundt meg når jeg går turer, istedetfor å suse forbi på sykkelen.

Jeg går en tur hver dag. så sant det ikke er skikkelig uvær.
Aldri så galt at det ikke er godt for noe, som ordtaket sier 😉
Som regel tar jeg bare med mobilen min, en iphone, som jeg personlig er veldig fornøyd med. Den tåler også regn, noe som ikke akkurat har vært mangelvare.
Noen ganger tar jeg med det store knallrøde Nikon kameraet mitt, men da helst på sommeren. Det er stort og kanskje litt tungvint, men tar utrolig flotte bilder.

Bilder fryser øyeblikket. Øyeblikket her og nå som ett sekund senere er fortid. Tiden fryses og bevares. Det synes jeg er fascinerende. Et foto er et minne fra et øyeblikk hvor jeg stoppet opp og ble fascinert av noe jeg så på mine turer i nabolaget. Og jeg finner nye motiver hver dag, selv på steder jeg har passert hundrevis av ganger.
Så kveldens blog er om hobbyfotografen i meg, og jeg laget et lite galleri med noen av bildene jeg har tatt. De fleste er fra nabolaget. Jeg er glad i Mandal og bildene fra byen vår legges på instagram med hashtagen #mittmandal .

foto: Linda Lund

foto: Linda Lund
Vårtegn 6 mars 2017