Det har vært en travel og flott sommer og det er enda events både her og der. Slutten av august har gir oss fantastiske sommerdager her i sør 🙂

Jeg har lagt merke til at noen foreldre sier «nei du får ikke male hele fjeset» og drar med seg gråtende barn som har så lyst på fin ansiktsmaling. Jeg lurer jo på hvor dette kommer fra for jeg maler aldri «hele ansiktet» av flere grunner:

1. barn spiser og drikker og med ansiktsmaling i hele ansiktet ville det fort gå av da barn spiser og drikker og det er synd om det fine designet blir ødelagt. Barn ønsker å ha det så lenge som mulig. Derfor fant jeg en ny måte å male på for flere år siden, og da sier jeg: nå kan du bare spise og drikke uten å være redd for at noe går av, var ikke det lurt? og barna er enige i det. De løper glade avsted for å spise, (jeg maler ofte nær kafeer, restauranter etc)
2. jeg maler ikke barn på munnen og haka, det trengs ikke, mine design går alltid høyere opp. De eneste gangene jeg maler noe på munnen er på bursdager og da bruker jeg en engangs Qtips eller en den andre siden av en gammel pensel (jeg har 300 pensler og 100 med til hver jobb så det er alltids en mulighet)
3. det er mange nye ansiktsmalere fra nord til sør, og det er sikkert mange måter folk jobber på så jeg kan kun uttale meg om meg selv og mitt, men etter 10 år med dette kan jeg si at jeg har god erfaring i hva som er lurt å gjøre, og å male «hele ansiktet» helt ned til haka på små barn er ikke ett av dem.
Så er det sikkert noen som peker på noen bilder fra Instagram nå. Jeg minner om at mange bilder der er av modellene mine (i alle aldre) som ofte får både leppene malt med engangs-Qtips og ellers litt extra. Dette er avtalte photoshoots og IKKE festivaldesign eller design jeg maler på kjøpesenter. Under hvert bilde står det info. Noen av modellene mine har vært hos meg i 5 år.
Jeg har for eks 6 forskjellige varianter av tiger, den enkleste er til de små barna. (over 2 år)
På events har jeg svært lite tid til rådighet, 4 min er vanlig, jeg må gå fort unna med lang kø, og jeg pleier å male MAX 14 i timen, hvis det er enkle design så er det mer. Sommerfugler går superfort. Dette regner jeg ut den siste timen så folk slipper å stå forgjeves i kø den siste timen for jeg stenger køen i god tid. Foreldre setter pris på det.
Til slutt: det som tar mest tid på events er faktisk å avslutte og forklare grunnen; Jeg er nødt til å skuffe de som ikke respekterer at køen er avsluttet og tiden ute, sånn er det bare. Jeg kan ikke pakke opp igjen og male etter stengetid. Da er tiden ute, Snipp snapp snute 😉 men jeg kommer igjen en annen dag, et annet sted, en annen by 😉  Jeg kan dukke opp plutselig et sted 😉

Her er eks på mine mest populære design som ikke er «hele fjeset»-alle fra i sommer for å vise noen eksempler på at design blir kule uten å male «hele fjeset».
Ønsker alle en onsdag 🙂
pssst: nå som fidget spinneren dabber av langsomt men sikkert (butikkene selger de ut og ingen barn spør etter det som ansiktsmaling lenger) så vet jeg at en NY dille er på gang og igår fikk jeg bekreftet at det er Jojo som kommer tilbake 😉 Jeg hiver meg rundt og begynner å øve den inn så den kommer med på ansiktsmalemenyen i høst 🙂
Fikk en kul Jojo igår og tråden var av en den gode gamle sorten, tenker det ikke er lenge til vi har de i alle butikkene 😉
Og dere som har gamle jojoer i skuffer og skap, ta de frem, det blir gøy å trikse litt med Jojo igjen, jeg testet ut gamle kunster igår og er litt rusten men kan noen triks enda 😀
lite tigerjente i turkis shimmer og perlemorhvitt

lite tigerjente i turkis shimmer og perlemorhvitt

prinsesse med armdesign

prinsesse med armdesign

elsa-prinsesse

elsa-prinsesse

populært blomsterdesign: fantasiblomst

populært blomsterdesign: fantasiblomst

Mor og datter med tigerdesign :)

Mor og datter med tigerdesign 🙂

henna inspirerte armdesigns

henna inspirerte armdesigns, sommerens trend hos de store jentene 🙂

en rosa tiger-gepard

en rosa tiger-gepard

sommerens mest populære pokemon: Pikachu :)

sommerens mest populære pokemon: Pikachu 🙂

kø

køen går unna 🙂

sommerfugl i rosa og blått

sommerfugl i rosa og blått, en nydelig kombinasjon, som er de samme fargene som logoen min

Gutten ønsket en blå sommerfugl med glitter på, selvsagt skal han få det :)

Gutten ønsket en blå sommerfugl med glitter på, selvsagt skal han få det 🙂

blå tiger

blå tiger

Fidget Spinner

Fidget spinnere er den store trenden i sommer ! Den kan males både på kinnet, på armen eller i panna 🙂

orange sommerfugl- design

orange sommerfugl- design

rosa sommerfugl design

rosa sommerfugl design

rosa sommerfugl design

rosa sommerfugl design

Emoji

Emoji, den nye store trenden 🙂

blå sommerfugl

blå sommerfugl

sommerfugl

sommerfugl

prinsessedesign

prinsessedesign

ananas

Ananas, et morsomt valg, jeg tok det på sparket, tok 5 min.

rosa og gull tiger

Tiger med poter og klør er og blir favoritten hos alle 🙂 her er litt mer voksen versjon

Mike fra Monsters Inc (ønske fra jenta)

Mike fra Monsters Inc ! Også tatt på sparket etter ønske. Ser ikke bort ifra at denne havner på høstens meny, den er enkel å male og er morsom, det liker vi 🙂

prinsesser

To fine prinsesser

tiger-sommerfugl design

tiger-sommerfugl design (modeller)

armdesign

armdesign: design malt på armen er veldig populært og da er man ikke nær ansiktet i det hele tatt.

vinterprinsesse

vinterprinsesse under arbeid 🙂

sommerfugl

sommerfugl

rosa tiger med poter

Rosa tiger med poter og klør 🙂

dinosaur design

Ansiktsmaleren selv med dino-design 🙂

dinosaur design

dinosaur design er gøy synes gutta 🙂

øyepynt

øyepynt til de store jentene 🙂

enkelt sommerfugl-tiger - eyedesign

enkelt sommerfugl-tiger – eyedesign, eller «Tigerfly» på godt norsk 🙂