Jeg kjenner ei jente fra Kristiansand som er født til å bli en stjerne. Hun heter Ylva Olaisen og er 16 år. Da jeg hørte henne synge på et privat videoopptak postet på facebook første gangen fikk jeg tårer i øynene. FOR et sinnsykt talent! Og det selv om det lavoppløselige opptaket var filmet med skjelvende hender av stolt mamma; STEMMEN som kom fra den lille jenta på scenen på et lokalt arrangement i Kristiansand var nok til å nesten blåse taket av bygningen og folk til å juble i salen! Jeg er så heldig å kjenne jenta og familien hennes og har fulgt familien på veien de siste årene. Jeg visste ikke at Ylva sang, og det kom ganske overraskende på familien hennes også; ja de visste jo at hun ØNSKET å synge. Men en dag oppdaget de at hun hadde lastet opp en sang på en blogg. Og mamma Henriette sier det slik: -håret reiste seg da jeg hørte henne synge! Og fra den dagen begynte alle dører å åpne seg slik det gjør man er på rett hylle i livet, for å gjøre en lang historie kort. Nå er vi her idag. The Stream er i full gang. Den lille jenta som i en alder av 3 år proklamerte bestemt at hun skulle bli ei stjerne: hun har fått platekontrakt hos selveste Universal ! Hun ER en stjerne med platekontrakten hos Universal i boks.
Hun er enda med i The Stream Og jeg SER at sangen er hennes vei, hennes ønske og fremtid. Når Ylva griper mikrofonen ER hun en stjerne! En fiks og ferdig stjerne som dommeren sa. Hun synger så Chateau Neuf nesten letter av grunnmuren, publikum får hakeslepp og dommerne og publikum får tårer i øynene.
UPDATE: Ylva vant 2.plassen i The Stream , jeg satt å en buss sent en førjulskveld, på vei hjem fra Flekkefjord, og grunnet dårlig dekning så jeg bare bruddstykker av programmet. Da vi passerte Lyngdal sentrum kom internet tilbake og jeg fikk se at hun stod vedsiden av vinneren og jeg felte en tåre. MEN å vinne andre plass er en stor bragd, hun er allerede en fiks ferdig stjerne, og hun er klar for å erobre verden med sitt talent ! Ingenting kan stoppe denne jenta 🙂
Ylva finner du på spotify og på itunes. Her er en av låtene fra programmet:

https://play.spotify.com/album/0VHq5WMczy0SkaTzDxexiX

Jeg tror at vi alle har en oppgave her i livet. Jeg har funnet min, og er ydmyk og takknemlig for det. Jeg er sikker på at Ylva får oppfylt SIN drøm 🙂 Ylva er allerede en vinner og den kvaliteteten er det ikke mange som har.
Og ja jeg har engang ansiktsmalt både Ylva, lillesøster Aurora og mammaen. Selvsagt har jeg det  😉 bare se her, bildene er fra sommeren 2012:
HEIA YLVA !
Det nye bildet er fra førjulskonserten på Sandens i Kristiansand 🙂

Ylva

Ylva sang så vakkert på Sandens før Jul