Som alle mennesker har jeg også bekymringer iblant.
Noen ganger overtenker jeg ting og glemmer min indre styrke.
For vi er hva vi tenker.

Merkelig at noe som er så enkelt er så vanskelig å huske i hverdagen.
Ifjor sommer oppdaget jeg noe spesielt som siden har blitt et av de beste inspirasjonsfotos jeg har tatt selv: løvetannblomsten som ikke ga opp.
Og en påminnelse til meg selv om at det alltid er en løsning.

I bakgården dukket det opp en liten puslete løvetannplante under en stor stige som var festet inntil husveggen helt nede ved bakken. Dette er en stige som sjeldent brukes og den er festet tett inntil  veggen og et umulig sted for en plante å vokse og trives. Trodde jeg.
En nydelig varm dag jeg var ute og hang opp tøy i bakgården, oppdaget jeg en løvetannplante som begynte å vokse frem under den smale plassen under stigen.
Jeg la merke til den daglig, men tenkte ikke noe mer over det.
Helt til jeg en dag så at planten hadde funnet en løsning for hvordan den kunne nå sola; den hadde sendt opp de lange stenglene gjennom hull i stigen!
Og der blomstret den første nydeligste knallgule glade blomsten. Jeg skriver glad, for løvetann gjør meg glad. Det er en plante som blir behandlet som ugress og drept med kjemikalier som ødelegger jorden, og folk hater den.
Men ikke jeg.
For der stod den vakre blomsten og lyste optimisme og glede.
Den inspirerte meg til å tenke glade tanker. For det er alltid en mulighet. Alltid. Bare se på denne løvetannen 🙂
Om ikke så lenge kommer den kanskje tilbake igjen, den er velkommen 🙂

det er alltid en løsning

det er alltid en løsning 🙂

dandelion

dandelion