Dette blir bare noen korte linjer ikveld. Har nettopp hatt 5 travle ansiktsmale-events på 4 dager så det blir en tidlig kveld, har vasket og ryddet, og klargjort en del ting til helgen og imorgen er det tid for husarbeid ? Gleder meg helt utrolig til resten av sommeren, for den blir fantastisk, travel og ja: fantastisk ? hele det første halvåret har vært en tid hvor drømmer gikk i oppfyllelse hele tiden, det har nesten vært skremmende hvordan alle dørene bare har åpnet seg. Kan ikke røpe noe men det kommer til å skje spennende ting etterhvert ?

Jada noe helsemessig rusk har det vært, jeg fikk en kraftig prolaps med lammelser da den siste snøen lavet ned over Sørlandet i februar og jeg fikk en skade i ryggen etter snøskuffing. Det ble en dyr og tung tid, men idag er prolapsen borte etter utallige kilometer gåturer og fysikalsk behandling, både privat og offentlig.
Takk også til Pikachu og Pokemonsa som får meg ut til å gå turer selv på dager hvor ryggen nærmest kjentes brukket ut.
Den tiden er tilbakelagt, jeg tenker at jeg har vært svært svært heldig, særlig siden jeg som ansiktsmaler er avhengig av en passe snill rygg. Jada den er ikke helt perfekt, men det kan jeg leve med, med god behandling. Og jeg ble hekta på Pokemonsa, noe som jo ikke er dumt ?

Jeg fant dette gamle bildet fra min kjære norske bestefar Thorvald Lund som her leser avisen Fædrelandsvennen i bakgården sin i daværerende Fjellgata midt i Kristiansand sentrum. Huset og hele gata måtte vike for et parkeringshus rett under Baneheia og mine besteforeldre flyttet til Vennesla. Dette er mange år siden men jeg synes bildet passer så fint. Jeg tenker på hvordan det hadde vært om bestefar Thorvald fikk se denne avisartikkelen om mitt 10 års jubileum idag og hva han ville ha sagt. Jeg vet at han ville vært stolt av meg 🙂  Min bestefar var en stor kunstner, han malte, tegnet, laget fioliner av ypperste kvalitet, drev med vakker treskjæring og rosemaling, han spilte fiolin og hardingfele og var en kunstnersjel. Som meg. Og han var en utadvendt, morsom, populær og utrolig dyktig mann i arbeidet sitt. Jeg husker enda verkstedet hans i kjelleren i det gamle huset. Et spennende sted for et barn å komme til.
Så kjære bestefar, her er artikkelen om mitt 10 års jubileum, det er en kort sak men jeg liker den, for den tar opp det vesentlige og resten av historien, ja den kan du jo ? Jeg har har enda det fine postkortet du sendte meg da jeg var liten, der du skriver om troll og norske fjell. Jeg har tatt godt vare på det. Glad i deg bestefar 🙂

bestefar leser avisen

bestefar leser avisen

10 års jubileum

10 års jubileum