Jeg tilbyr profesjonell ansiktsmaling og har 10 års erfaring fra events over hele Sør Norge. Jeg følger de internasjonale rådene for profesjonelle ansikts- og kroppsmalere når det gjelder hygiene og bruker kun anerkjente merker, pensler og kosmetisk glitter. Jeg har forsikring for ansiktsmalere i IF. Jeg har med meg en laminert utgave av forsikringsbeviset på alle oppdrag.
Det er også mulig å leie inn to eller flere ansiktsmalere dersom det er større events. Sammen med mitt dyktige team kan jeg tilby både ballongunderholdning og profesjonell ansiktsmaling, og også ballongklovner, sukkerspinn, magiske ballonger,  (store ballonger med innhold) og mye mye mer. Husk å ta kontakt i god tid da profesjonell ansiktsmaling og ballongunderholdning er svært populært året rundt. Det beste er å avtale minst 2 mnd i forveien, fordi vi har mange forespørsler, særlig på bestemte tider på året hvor det er viktige datoer for kjøpesenter og høysesong for festivaler fra mai til sept. Da er vi nemlig helt fullbooket flere måneder i forveien. Noen av kundene booker meg/oss 1 helt år i forveien.
Men vi kan ofte klare små events på kort tid på ukedager, så ikke nøl med å ta kontakt.

Dette er noen av arrangementene hvor ansiktsmaling er populært :
Barnas dager
Bursdager
Butikkåpninger
Barnehage-events
Festivaler
Kjøpesenter-events (prisfestdager, midtsommerfest, skolestart, jul)
Sommermarked
Velforeningsarrangement
Dyrsku
Halloween
Karneval
Skoleavslutninger
Familieselskaper
Syforeningsmoro
Halloween ansiktsmaling til barn (barnevennlig)
Zombie makeup til voksne
Blacklight UV ansiktsmaling til for eks disco
Familieportrett til for eks Julekort eller annet

Jeg tilbyr også gravide-maling, dvs bellypaint på «godt norsk» de siste årene.
Da maler jeg design på magen etter ønsker vedr tema. Disse kan ta opp til 3 timer da det er intrikate design.

Priser:
For pris; kontakt meg gjerne. Priser avhenger av tid, type event, design, antall barn/voksne som skal males. Minstetid for kjøpesenter er 4 timer. For bursdager er minstetid 2 timer.
Vi beregner 5 minutter pr barn, ofte er det kortere, og helt avhengig av barnets alder, event og design. Vi har menyer tilpasset hvert event.
Eksempel:
Bursdager er kr 1500 pluss reise for 2 timer i Mandal sentrum, men jeg gir kr 300 i rabatt til alle som bor i Mandal da det er min hjemby 🙂

For andre priser for events, ta kontakt.

Jeg kan desverre ikke tilby gratis ansiktsmaling til events, men gir ett event gratis hvert år til et formål jeg selv plukker ut, og det er Dyrebeskyttelsen fordi jeg synes de fortjener all hjelp de kan få.

ansiktsmaleren Linda

ansiktsmaleren Linda

ballongunderholdning

ballongunderholdning

ansiktsmaler Linda

ansiktsmaler Linda

det øyeblikket når barna ser seg i speilet :)

det øyeblikket når barna ser seg i speilet 🙂