Jeg tilbyr profesjonell ansiktsmaling og har 11 års erfaring fra events over hele Sør Norge. Jeg følger de internasjonale rådene for profesjonelle ansikts- og kroppsmalere når det gjelder hygiene og bruker kun anerkjente merker, pensler og kosmetisk glitter. Jeg har forsikring.
Det er også mulig å leie inn to eller flere ansiktsmalere dersom det er større events. Sammen med mitt dyktige team kan jeg tilby både profesjonell ansiktsmaling, ballongunderholdning, også ballongklovner, sukkerspinn, magiske ballonger,  (store ballonger man kan putte gaver i) og mye mye mer. Husk å ta kontakt i god tid da profesjonell ansiktsmaling og ballongunderholdning er svært populært året rundt. Det beste er å avtale minst 2 mnd i forveien, fordi vi har mange forespørsler, særlig på bestemte tider på året hvor det er viktige datoer for kjøpesenter og høysesong for festivaler fra mai til ut sept. Da er vi nemlig helt fullbooket flere måneder i forveien. Noen av kundene booker meg/oss 1 helt år i forveien.
Jeg er allerede booket selve halloweendagen, folk sikrer seg viktige dager 🙂
Men vi kan ofte klare events på kort tid på ukedager, så ikke nøl med å ta kontakt.
OG i skrivende stund er det noen få helger ledige i sommer, så ta gjerne kontakt, dette er i august.

Dette er noen av arrangementene hvor ansiktsmaling er populært :
Barnas dager
Bursdager
Butikkåpninger
Barnehage-events
Bellypaint (gravide-maling)
Festivaler
Kjøpesenter-events av alle slag
Sommermarked
Velforeningsarrangement
Dyrsku
Vigelandsdagen
Halloween
Karneval
Skoleavslutninger
Familieselskaper
Syforeningsmoro
Halloween ansiktsmaling til barn (barnevennlig)
Zombie makeup til voksne
Blacklight UV ansiktsmaling til for eks disco
Familieportrett til for eks Julekort eller annet
Jule-arrangement; jeg har en kjempefin nissedrakt sydd av en skredder  med langt skjørt.

Jeg tilbyr også gravide-maling, dvs bellypaint på «godt norsk» de siste årene.
Da maler jeg design på magen etter ønsker vedr tema. Disse kan ta opp til 3 timer da det er intrikate design. Søk på «bellypaint» i søkefeltet.

Priser:
For pris; kontakt meg gjerne. Priser avhenger av tid, type event, design, antall barn/voksne som skal males. Minstetid for kjøpesenter er 4 timer. For bursdager er minstetid 2 timer.
Ansiktsmalere beregner 5 minutter pr barn, ofte er det kortere, og helt avhengig av barnets alder, event og design og ikke minst antall barn. Vi har menyer tilpasset hvert event. Det norske flagget for eks maler jeg på 1 minutt. mens sommerfugl er 2,5 minutter, hvis barna sitter stille 😉

Mange spør om priser:
Prisene avhenger helt av type event (er det bursdag, hvor er det, er det festival, hvor er det, hvor mange barn antas å komme?) Først når dette er avklart kan jeg si en pris. Men eksempler kan jeg gi:
Bursdager er kr 1000 pluss reise for 2 timer i Mandal SENTRUM. Og høyere hvis langt utenfor sentrum (hvis ikke jeg blir hentet da 🙂
I Kristiansand, eller andre byer er det 1500,- for bursdager opp til 15 barn. Reise inkludert, buss, men Krsand er stort så ring hvis du lurer på noe. Planlegger du bursdager med for eks 30 barn må du beregne over 2000,- . 30 barn på 120 minutter betyr at jeg maler kontinuerlig i 120 minutter ingen pauser, for ellers rekker ikke alle å bli malt. De fleste bursdager har ca 12 – 16 barn.

Er par ganger i året har jeg konkurranser på instagram og facebook hvor du kan vinne 2 timer gratis ansiktsmaling. Da følger du meg bare på insta og facebook så kommer info der 🙂

Jeg kan desverre ikke tilby gratis ansiktsmaling til events, men gir ett event gratis hvert år til et formål jeg selv plukker ut, og det er Dyrebeskyttelsen fordi jeg synes de fortjener all hjelp de kan få 🙂

Har du spørsmål: send en mail til lindalund@me.com, og ikke vær redd for å ringe meg 🙂 jeg ringer tilbake hvis jeg er opptatt. Send en sms så vet jeg hva det gjelder 🙂
Det var alt jeg ville si ikveld 🙂

Ønsker alle en super helg 🙂

ansiktsmaleren Linda

ansiktsmaleren Linda

ballongunderholdning

ballongunderholdning

ansiktsmaler Linda

ansiktsmaler Linda

det øyeblikket når barna ser seg i speilet :)

det øyeblikket når barna ser seg i speilet 🙂