Jeg tilbyr profesjonell ansiktsmaling og har 9 års erfaring fra events over hele Sør Norge. Jeg følger de internasjonale rådene for profesjonelle ansikts- og kroppsmalere når det gjelder hygiene og bruker kun anerkjente merker, pensler og kosmetisk glitter. Jeg har forsikring for ansiktsmalere i IF. Jeg har med meg en laminert utgave av forsikringsbeviset på alle oppdrag.
Det er også mulig å leie inn to eller flere ansiktsmalere dersom det er større events. Sammen med mitt dyktige team kan jeg tilby både ballongunderholdning og profesjonell ansiktsmaling, og også ballongklovner, sukkerspinn, magiske ballonger (store ballonger med innhold) og mye mer. Husk å ta kontakt i god tid da profesjonell ansiktsmaling og ballongunderholdning er svært populært året rundt. Det beste er å avtale 2 mnd i forveien, fordi vi har mange forespørsler, særlig på bestemte tider på året hvor det er viktige datoer for kjøpesenter. Da er vi nemlig helt fullbooket flere måneder i forveien.

Dette er noen av arrangementene hvor ansiktsmaling er populært :
Barnas dager
Bursdager
Butikkåpninger
Barnehage-events
Festivaler
Kjøpesenter-events (prisfestdager, midtsommerfest, skolestart, jul)
Sommermarked
Velforeningsarrangement
Dyrsku
Halloween
Karneval
Skoleavslutninger
Familieselskaper
Syforeningsmoro
Halloween ansiktsmaling til barn (barnevennlig)
Zombie makeup til voksne
Blacklight UV ansiktsmaling til for eks disco
Familieportrett til for eks Julekort
Her er et eksempel fra julen ifjor (modeller)

Priser:
For pris; kontakt meg gjerne. Priser avhenger av tid, type event, design, antall barn/voksne som skal males. Minstetid for kjøpesenter er 4 timer. For bursdager er minstetid 2 timer.
Eksempel:
Bursdager er kr 1200 pluss reise for 2 timer i Mandal sentrum.
For andre priser for events, ta kontakt.

Jeg kan desverre ikke tilby gratis ansiktsmaling til events, men gir ett event på 4 timer gratis hvert år til et formål jeg selv plukker ut.

ansiktsmaleren Linda

ansiktsmaleren Linda

ballongunderholdning

ballongunderholdning

ansiktsmaler Linda

ansiktsmaler Linda

det øyeblikket når barna ser seg i speilet :)

det øyeblikket når barna ser seg i speilet 🙂