Hvor ble tiden av? Jeg synes ikke det var så lenge siden det var sommer, sol, festival og sandaler, og plutselig er det mørkt som en sekk kl 15.30 og julegrana er tent.
Det har vært en travel høst, med mye moro, og mange hyggelige events. Nå er Julen her, og jeg har samlet en del jule-inspirerte ansiktsmalebilder til dere. Noen er helt nye og noen er flere år gamle men like populære.
Og jeg maler ikke bare juledesign selv om vi er i desember; mange barn ønsker å være spiderman, prinsesse, batman, sommerfugler, og det skal de selvsagt få.
Jeg har laget en variert julemeny i år, det er raske design for lange køer, men er det ekstra tid kan jeg gjerne ta noe utenom, og da er ønsket ofte en «surprise» hvor jeg bestemmer designet. Dette er noe mange av barna synes er er helt topp. I år har det også tatt helt av med pokemon, så Pikachu er selvsagt med på menyen. Tiger er og blir det mest populære designet året rundt, og har du en tiger med nisselue på så er det jo et juledesign 😉 Men nå skal jeg ikke skravle mer, jeg må pakke til helgen, da er det julemoro og ansiktsmaling både her og der, så malesakene er klare, nå mangler bare dukene som er nyvasket. Takk for at du følger bloggen min og følg med neste uke for da kommer årets JULEKORT fra meg til alle dere som følger meg på bloggen, instagram og facebook 🙂 I år skal jeg overgå meg selv når det gjelder julekort 😉 Vi sees !
Følg med gjerne på insta: https://www.instagram.com/lindasansiktsmaling/