hei dere 🙂 og akkurat når alle trodde det var trygt så kommer jeg med mer Halloween 😉 dette er noen av mer skumle designene for voksne, noen er ganske skumle så dette er ikke design jeg maler på events for barn! Jeg har et egne barnevennlige design for de små 🙂

I dagens blogg har jeg laget et bildegalleri av diverse halloweendesign som jeg putter kategorien «ikke barnevennlige» 😉 selv om noen nok er på grensen til barnedesign også. Ikke for de allerminste da selvsagt . Jeg har egne barnevennlige design for de små, se link her: http://lindasansiktsmaling.no/halloween/
Det er nemlig ikke bare barn som feirer halloween, de siste årene har halloweenpartys vært veldig populært for voksne. Og etterspørselen etter nifse design øker, så jeg øver stadig inn nye og verre (hehe) design, og lærer masse nye triks, så neste år blir det enda bedre, eller verre, alt etter som man ser det hehe 😉
Men nå skal jeg ikke bable, her er galleriet, enjoy 🙂