GOD JUL allesammen ! Her er årets julekort !
– i år ønsket jeg et anderledes julekort og det ble en opplevelse for å si det mildt !
Jeg har nemlig vært redd for hester og har aldri våget meg nær et stort dyr noen gang. Men så tenkte jeg; hva om jeg prøver OG samtidig lager et kult julekort ?
Nå skal det sies at uten mine hestevante venner som kan alt om disse flotte vakre dyrene så hadde dette julekortet neppe blitt noe av. Takk dere 🙂
Mine gode venner har en hest som heter Matador, og jeg følte straks at hesten skjønte at jeg var nervøs. Jeg er dypt imponert over Matador og at den faktisk gikk ned på «knærne» for at jeg lettere skulle komme meg opp på den! Og den var rolig og hjalp meg å senke skuldrene.
Hesteeier hjalp til og etter mye forbedelser fikk vi det endelig til, jeg ble så glad at det kan ikke beskrives ! Så her ser dere resultatet av photoshooten vår en tidlig søndags formiddag i desember. Jeg har nå ihvertfall LITT mer kunnskap og skal våge dette igjen i en annen photoshoot, da med en annet tema.
Her har jeg brukt det fine nissekostymet mitt som jeg desverre ikke får brukt ofte lenger, og selv om ansiktsmalingen som var «vinterdronning» ikke synes særlig så er jeg superfornøyd med bildene 🙂 og takker Emmy, også kjent som hoofbeat.heartbeat for at dette Julekortet ble til. Sjekk siden hennes på instagram : https://www.instagram.com/hoofbeat.heartbeat/

God Jul fra Lindas ansiktsmaling

God Jul fra Lindas ansiktsmaling

God Jul fra Lindas ansiktsmaling

God Jul fra Lindas ansiktsmaling