Like før påske kom bladet i posten, The Colored Palette Pro Art Magazine, marsutgaven, med en artikkel om meg og ansiktmalingen min. Det føles uvirkelig enda men nå som bladet ER her og jeg kan se det selv så ser jeg jo at det er virkelig 😉 Og nå blir jeg med i aprilutgaven også ! Da med maleriene mine. Jeg maler malerier i acrylmaling, og har lenge postet bildene på instagram. Det er utrolig gøy å få så flott omtale i et amerikansk kunst magasin! Bladet kan kun bestilles i USA, man kan abonnere,  og de sender over hele verden. Men det er selvsagt litt dyrt for oss på andre siden av dammen. Jeg har fått lov å legge ut PDF av saken når salgsperioden for mars er over. Da kan dere alle lese artikkelen 🙂
Inntil da kan jeg vise dere dette bildet; jeg laminterte sidene fra artikkelen for å ta godt vare på dem, og kanskje jeg tar dem med på noen events i år.
Det er en stor ære å bli omtalt i et kunstblad, jeg kan ikke beskrive gleden 🙂
Jeg gleder meg til et spennende år !
De fleste er vant til å se meg ansiktsmale på store events, festivaler og kjøpesenter hvor det er lange køer og designene må være under 5 minutter. Derfor er det spesielt moro å kunne vise verden mangfoldet av det jeg kan male. Jeg har ansiktsmaledesign som tar fra 3 minutter opp til 2 timer. Det er også mulig å bestille time for for eks bellypaint (kroppsmaling av gravid mage), noe som tar opptil 3 timer alt ettersom hvilket design mor ønsker. Jeg maler også design med masse detaljer, og da må det beregnes 1 time eller mer avhengig av design. Det er mange som ikke vet at det går an å bestille time til ansiktsmaling, og det er ikke bare til Halloween. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt 🙂
Ønsker alle en flott tirsdag !

The Colored Palette Pro Art Magazine

det er en stor ære å bli omtalt i et kunstmagasin !