Hei allesammen 🙂
Denne uken var jeg så heldig å få Monica Nyhus https://monicanyhus.com
som bellypaint modell 🙂
Jeg har jobbet som ansiktsmaler siden 2007 og begynte med bellypaint for 4 år siden. Mange vet ikke at det går an å dette tilbudet på Sørlandet men her er jeg altså 😉
Det er alltid en stor ære for meg å få lov til å lage og male et personlig design til en vordende mamma, og det er også en helt annen ro over et slikt oppdrag. Her er det nemlig ikke om å gjøre å male så fort som mulig. Det er ikke speed-painting som jeg ofte må gjøre på de fleste travle events, men å ta seg god tid. Bellypaint skal være en koselig opplevelse og et fint minne fra graviditeten for mammaen/kunden, derfor tar vi mange små pauser, kanskje en kopp te og noe frukt, og det hviler en ro over det hele. En bellypaint tar fra 2 til 3 timer avhengig av hvor detaljert designet er. Etter designet er ferdig malt er det tid for å ta bilder. Bildene av Monica ble tatt på kontoret mitt. Det er også flott å ta bilder ute hvis været tillater det 🙂
Jeg valgte et design i shimmer blåtoner, grener med blå og hvite blomster og to blå hjerter som symboliserer storebrødrene som venter spent på lillebror 🙂
Til Monicas bellypaint design valgte jeg følgende farger og merker:
FAB white shimmer, FAB ocean shimmer, FAB ziva, FAB sapphire shimmer, FAB peacock shimmer, TAG Dolphin, TAG pearl lilac, Cameleon magic stars, Cameleon coloured life, Wolfe white, Global pearl green, TAG dark/light green, TAG pearl white og wolfe white.

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg handler alt jeg bruker i ansiktsmalejobben min; og her er svaret: facepaintshop.com og de har (hadde) den mest fantastiske hyggelige kundeservice 🙂
UPDATE Februar 2018: butikkens eier og min gode venn Karen gikk desverre bort den 10.2.18 og butikken er lagt ned. Nesten alt jeg har av ansiktsmaling/ kroppsmaling, pensler og svamper har jeg handlet her i 5 år.
Jeg kommer nå til å handle fra et annet sted i en av verdens største ansiktsmalebutikker. Jeg snakker flytende engelsk så det går fint hvis jeg har spørsmål og de skaffer alt jeg måtte ønske. Det er selvsagt ikke billig å kjøpe profesjonell ansiktsmaling/kroppsmaling men jeg ønsker at kundene mine skal vite at jeg bruker kun det allerbeste 🙂
Jeg holder til i Mandal sentrum, ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om bellypaint/gravide-maling.
Tusen takk til modellen, blogger og familiemedlem Monica 🙂

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus

bellypaint, gravide-maling med Monica Nyhus