Jeg blir ofte spurt om ansiktsmaling bare er for barn. Svaret er nei, det er selvsagt for alle 🙂
Jeg har malt og maler ofte voksne. Se for eks på Hallowen og hvor populært det har blitt. Jeg er maler selvsagt barnevennlige Halloweendesign når jeg er booket på kjøpesentre og andre arrangement for barn. Men de voksne skal ofte i Halloween-party i helgen og da maler jeg gjerne skumle og ikke-barnevennlige design 😉 Jeg er så heldig å ha flere flinke modeller som stiller opp til photoshoot, ta gjerne en titt på Halloweensiden min:
http://lindasansiktsmaling.no/historien-bak-halloween/

Og denne om barnevennlig Halloween:
http://lindasansiktsmaling.no/barnevennlig-halloween/

Jeg maler også gravide mager, jeg har ikke noe norsk navn, jeg kaller det bellypaint eller gravide-maling. Se link for bellypaint med den kjente bloggeren Monica Nyhus som modell, hun er familie og jeg er glad hun kunne stille opp til en photoshoot.
http://lindasansiktsmaling.no/bellypaint-photoshoot-monica-nyhus/

Her er et bildegalleri med noen av de bildene jeg har fått lov å ta av voksne som har blitt malt av meg. Det er lett blanding av alt mulig.
Kanskje det blir deg jeg maler i år ? 🙂
Hvis det er tid, så kan jeg alltids male noe enkelt som tar 5 minutter på et vanlig event, men ønsker du et detaljert design så må du regne med 1 times tid, og pris avtales etter tiden det tar. Det er mulig å bestille tid her hos meg.

Helt til slutt: Jeg kan gjerne male en tiger på ryggen eller en drage på en arm, en delfin på en legg, eller andre avtalte design, men jeg driver ikke med «intim kroppsmaling» da jeg synes det er upassende og jeg ønsker ikke bli assossiert med det.